Over ons

Ons doel is simpel
het leveren van de beste kwaliteit tegen
de laagst mogelijke prijzen

Tuinhuizengroep levert tuinhuizen en andere soort houten gebouwen in Nederland, België & Luxemburg. We bezorgen gratis in meeste gebieden.

Onze tuinhuizen business is van de grond gekomen naar aanleiding van een zoektocht naar kantoorruimte en opslagruimte van een hogere kwaliteit. We waren op zoek naar een snelle en mooie oplossing. Het is altijd helder geweest dat de gebouwen van een goede kwaliteit moesten zijn en van een goede prijs. Wij ontdekten deze tuinhuizen, en zoals men zegt, de rest is geschiedenis.

De tuinhuizengroep specialiseert zich in het maken, aanbieden en bouwen van houten constructies. We hebben het grootste aanbod van Europa en bieden een uitgesproken design en een goede constructie service. Of u een klein tuinhuis wilt, een residentieel tuinhuis om in te wonen of zelfs een commercieel tuinhuis; alles is mogelijk.

Ons aanbod van tuinhuizen is het grootste in Europa. We verkopen via show sites en met onze online winkel.


We houden onszelf altijd het volgende voor:
“keep things simple”

Dit zorgt ervoor dat we geweldige kwaliteit kunnen bieden tegen zeer competitieve prijzen.

U kunt ons altijd bellen of e-mailen als u een tuinhuis van een specifieke maat in gedachten heeft, of andere specifieke wensen heeft. We managen ook grote projecten voor scholen en overheidsorganisaties en ook tuinhuizen/houten gebouwen voor zakelijk gebruik of als woonverblijf.

Wil je je droomtuin hebben?
Wij kunnen helpen!


Contact