Ieder tuinhuis heeft dakgoten

Infrarood sauna gebruiken
March 28, 2018
Welke tijd van het jaar is perfect voor het inhuren van tuinarchitecten
September 21, 2022
Show all

Ieder tuinhuis heeft dakgoten

De dakgoten, hoe vaak denk jij daaraan? Waarschijnlijk niet zo vaak. Toch is dit een zeer belangrijk onderdeel van het huis. Zelfs kleine huisjes zoals tuinhuisjes hebben vaak dakgoten en een regenpijp. Pas zodra er ernstige problemen ontstaan doordat een dakgoot of een regenpijp verstopt zit of kapot is, denk je waarschijnlijk aan de dakgoten, en dan is het te laat….

Voorkomen kost minder geld

Zodra de blaadjes van de bomen gevallen zijn, breekt de tijd aan om je dakgoten te laten schoonmaken. Schone dakgoten voeren het regenwater goed af en zorgen dat er geen lekkages ontstaan. Lekkages kosten vele malen meer dan het laten schoonmaken van de dakgoten. Jij moet dus zorgen dat het blad dat van de bomen gevallen is, de takjes die de vogels verspreid hebben en andere natuurlijke producten uit de dakgoten gehaald worden, zodat de dakgoot zijn werkzaamheid behoudt. Deze klus is eenvoudig geklaard door het invullen van het formulier op de website van dakgotenschoonmaken.com.

Vul het formulier in en ontvangt meerdere offertes in één keer

Nadat je het formulier verstuurd hebt, ontvang je meerdere offertes van specialisten uit jouw omgeving die de dakgoten kunnen schoonmaken. Jij kiest eenvoudig de beste aanbieder en neemt contact met hem op. Wij zijn geen tussenpersoon en de offertes zijn vrijblijvend.

Vergeet de regenpijp niet

Zodra de dakgoten schoongemaakt worden kun je ook direct de regenpijp laten schoonmaken. Ook hierin komen namelijk bladeren, takjes en mos terecht dat kan leiden tot verstopping en lekkages. Laat de specialist daarom tijdens het schoonmaken van de dakgoten ook direct de regenpijpen schoonmaken. Laat je de dakgoten van je woning schoonmaken, neem dan ook gelijk de goten van het tuinhuisje mee! Je hoeft hier niet in te wonen, maar op een lekkage in je tuinhuisje zit je niet te wachten toch!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *