Infrarood sauna gebruiken

Veranda koel houden in de zomer
March 28, 2018
Ieder tuinhuis heeft dakgoten
May 13, 2019
Show all

Infrarood sauna gebruiken

We hebben helaas gemerkt dat de infrarood sauna niet door iedereen juist wordt gebruikt. Dit is zonde, want dan wordt niet het optimale effect bereikt. Door de transpiraties is het belangrijk om voor en na de sessie genoeg water te drinken. Als u last heeft van wondjes, eczeem of bijvoorbeeld een aandoening aan de ogen, ga dan eerst naar de huisarts en vraag om advies met betrekking tot de infrarood sauna. Goed naar uw lichaam luisteren is altijd erg belangrijk.

Nu zullen we het gebruik van de infrarood sauna stap voor stap uitleggen. Eerst moet u de infrarood cabine kort voor gebruik aanzetten zodat deze op een goede manier kan opwarmen. Neem voor uw eigen hygiëne een handdoek mee de sauna in. Neem vervolgens plaats en voor een optimale werking blijft u zitten tot ongeveer 15-20 minuten. Na de sessie kunt u het beste (als dat mogelijk is) een douche nemen.

In principe zijn dit stappen die bij het lezen ervan niet heel raar zijn. Maar we zien bijvoorbeeld dat mensen de cabine aanzetten en er direct gaan inzitten. Hierdoor maakt u niet optimaal gebruik van de sessie, omdat de cabine niet de juiste temperatuur heeft. Wanneer de sessie dan bijna klaar is, is de cabine net op temperatuur en hierdoor heeft u niet alles eruit kunnen halen wat erin zat. De gezondheidsvoordelen die de cabine biedt, wordt bereikt door de temperatuur en de warmte. Wacht dus voordat deze temperatuur bereikt is!

Wij (www.infraroodsauna.com) hebben veel infraroodcabines, waardoor iedereen zijn gewenste cabine kan vinden. Vertel ons uw voorwaarden en wij helpen u verder. We bieden ook bouwpakketten aan die u zelf in elkaar kunt zetten als u de beschrijving volgt. Als u vragen heeft over het kopen van een infrarood sauna of het gebruik ervan? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij onze vestiging en wij helpen u graag verder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *